SERVICE, PRODUCT or idea

you have a vision

we have THE talents

contact here

FINNISH DIGITAL CONSULTING AGENCY

Marvel Consulting is a Helsinki-based design and software development company. Our core business is developing and designing digital services and products - from idea to concept, from concept to working product and from plan to business. If you have an idea, a vision or a concept of business or innovation, we will help you to make it happen!

We help our clients on the following areas

software development

We are expertised in responsive full-stack web development and mobile applications (hybrid / native). We believe in modern technology and stack.

UX and service design

We provide user-centered design with an engaging service experience and pixel perfect visualizations.

testing and quality assurance

We are a trusted partner in manual and automation testing. We are a trusted partner in manual and automation testing.


WE ARE hiring!

 • FRONTTIKEHITTÄJÄ

  Puhut joko Reactia tai Angularia, tai vaikka molempia. Bäkkärikokemus tai -kiinnostus (Node.js / Java) on tässä tehtävässä eduksi, samaten tietokantojen hallinta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tutustumaan uusiin teknologioihin mielenkiintoisissa projekteissa.
  Lue lisää

 • BÄKKÄRIKEHITTÄJÄ

  Hallitset Javan, Noden tai Pythonin, tai vaikka kaikki niistä. Työskentelet mielelläsi pilvessä (AWS, Azure, Google Cloud) etkä kauhistu DevOps-sanaa. SQL- ja NoSQL-tietokannat ovat sinulle tuttuja. Fronttikokemus ja -kiinnostus (React / Angular / JavaScript) on tässä tehtävässä eduksi. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tutustumaan uusiin teknologioihin mielenkiintoisissa projekteissa.
  Lue lisää

 • MOBIILIKEHITTÄJÄ

  Saatat hallita ainoastaan React Nativen tai Android-koodauksen tai vaihtoehtoisesti luistella sujuvasti sekä Android Studion että Xcoden maailmoissa. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tutustumaan uusiin teknologioihin niin halutessasi.
  Lue lisää

 • TESTIAUTOMAATIO-OSAAJA

  Nautit rajapintojen ja fronttihärpättimien hajottamisesta ja sitä kautta laadun tuottamisesta. Automaatiotestaus ja -työkalut ovat sinulle jokapäiväisiä tuttavuuksia, ja tutustut myös mielellään uusiin testausmenetelmiin ja analysoit testattavan tuotteen ruumiinrakenteen kauttaaltaan. Niin mekin.
  Lue lisää

Contact us

Thank you! Your message has been sent.
Oops, something wasn´t right

Contact info

 • Our address
 • Visit us

  Solvikinkatu 10 B
  00990 Helsinki

 • Our address
 • Mail us

  info(at)marvelconsulting.fi